Adverteer nu twee maanden op BredaNu Radio voor €499 en krijg een radiocommercial* cadeau!

BredaNu heeft in de afgelopen tijd nieuwe advertentietarieven ontwikkeld en dat vieren we graag met een mooie actie. Profiteer nu van deze aanbieding door twee maanden lang te adverteren op BredaNu Radio voor slechts 499 euro. Heb je nog geen eigen radiocommercial? Geen probleem. Die krijg je van ons namelijk cadeau!

*De gratis commercial is een basiscommercial. Dat wil zeggen dat je een spot krijgt van ongeveer 20 seconden die bestaat uit de tekst die je zelf aanlevert, ingesproken door een voice-over uit ons netwerk en muziek. Verder gelden de volgende spelregels:

  • Je campagne start in 2023
  • De gratis commercial mag alleen uitgezonden worden bij BredaNu, bij eventueel aangesloten partijen en op eigen kanalen (website/social media)
  • Indien er extra wensen zijn voor de commercial, kunnen er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht. Dit gebeurt altijd in overleg en met een prijsindicatie vooraf.
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Gratis commercial

Je krijgt van ons een basis radiocommercial cadeau. Jij bepaalt de tekst en wij zorgen ervoor dat deze door een professionele stem wordt ingesproken en dat er passende muziek bij komt. Je boodschap wordt dus op een professionele manier uitgedragen aan al onze luisteraars in Breda en omgeving.

Bespaar €200

Dankzij dit actietarief ben je bijna 200 euro goedkoper uit ten opzichte van het reguliere tarief. Dat is een mooi voordeel dat je niet kunt laten liggen, toch?

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte, of bekijk de overige advertentiemogelijkheden